Futbalový turnaj U15

Deň 17. jún nebol len slnečný, ale aj futbalový. V Zlatých Moravciach, kde sa oslavovalo 100 rokov futbalu, sa uskutočnil turnaj pre kategóriu U15. Účastníkmi boli mužstvá, ktoré sú členmi Futbalovej akadémie nitrianskeho kraja. Na dvoch ihriskách sa od rána hrali zápasy v dvoch skupinách a vyvrcholilo to finálovým zápasom medzi domácimi výbermi U14 a U15. Po víťazstve 5:2 sa z víťazstva tešilo mužstvo ViOn Zlaté Moravce U15.

„Cez uplynulý víkend sa zúčastnilo mužstvo U15 na zaujímavom, výborne obsadenom turnaji v Zlatých Moravciach v rámci projektu Futbalovej akadémie nitrianskeho kraja. Nastúpili sme v štyroch zápasoch, v ktorých sme vôbec nesklamali a zahrali sme minimálne vyrovnanú partiu s každým mužstvom. Súperi boli z vyšších súťaží, ale tento fakt chlapcov viac motivoval a išli sme v zápasoch na 110%, aj keď sme sa nevyhli individuálnym chybám, ktoré napokon mali výrazný vplyv na výsledky. Pochvalu si zaslúži každý za nasadenie, ale aj za herný prejav.“ – zhodnotil turnaj tréner MŠO Štúrovo Gabriel Molnár.

Naše výsledky:

MŠO Štúrovo – ViOn Zlaté Moravce   0:1

MŠO Štúrovo – FKM Nové Zámky   0:1

MŠO Štúrovo – FC Topoľčany  1:1

MŠO Štúrovo – FC Slovan Levice  4:0 

Zároveň sa v priestoroch fortunaligistu FC ViOnZlaté Moravce konalo valné zhromaždenie združenia. Športoví manažéri mali pracovné stretnutie s technickým riaditeľom združenia. Boli dohodnuté ďalšie formy spolupráce so zameraním pre mládež. O konkrétnych podujatiach a akciách vás budeme opäť informovať.

.

.

.

.

20.6.2023