U15-ös labdarúgó torna

Június 17-e nemcsak napsütéses, hanem futballnap is volt. Aranyosmaróton rendezték meg az U15-ös kategória tornáját, ahol a labdarúgás 100 éves fennállását ünnepelték a városban. A résztvevők olyan csapatok voltak, amelyek a nyitrai régió Labdarúgó Akadémiájának tagjai. Két pályán reggeltől két csoportban zajlottak a mérkőzések, és ez az U14-es és U15-ös hazai válogató döntőjében csúcsosodott ki. Az 5:2-es győzelem után a ViOn Zlaté Moravce U15-ös csapata örülhetett a győzelemnek.

 „Az elmúlt hétvégén a Nyitrai Labdarúgó Akadémia projektje keretében az U15-ös csapat egy érdekes, nagy látogatottságú tornán vett részt Aranyosmaróton. Négy mérkőzésen játszottunk, amelyeken egyáltalán nem okoztunk csalódást, és mindegyik csapattal legalább kiegyenlített játékot játszottunk. Az ellenfelek magasabb osztályból, ligából voltak, de ez a tény jobban motiválta a fiúkat, és 110%-ot adtunk a mérkőzéseken, még ha nem is kerültük el az egyéni hibákat, ami végül jelentősen befolyásolta az eredményeket. Mindenkit dicséret illet az elkötelezettségéért, de a játékban nyújtott teljesítményéért is.” – értékelte a tornát Molnár Gabriel, a VSE Párkány edzője.

Eredményeink:

VSE Párkány – Aranyosmarót 0:1

VSE Párkány – Érsekújvár 0:1

VSE Párkány – Nagytapolcsány 1:1

VSE Párkány – Léva 4:0

Ezzel egy időben az egyesület közgyűlését tartották a elsőligás FC ViOn Zlaté Moravce helyiségeiben. A sportvezetők munkamegbeszélést folytattak az egyesület technikai igazgatójával. Megállapodtak az ifjúságra fókuszáló együttműködés egyéb formáiról is. A konkrét eseményekről, akciókról ismételten tájékoztatunk.

.

.

.

.

2023.6.20