Bagó tretí, muži zatiaľ piati

Gabriel Bagó na Majstrovstvách SR starších žiakov  dňa 11. júna 2022 v Košiciach obsadil v hmotnostnej kategórii do 44 kg tretiu priečku. Výkonom 72 kg (trh 32 kg a nadhod 40 kg) vybojoval bronzovú medailu. V druhom kole súťaži družstiev ako hosťujúci pretekár pomohol tímu z Dolného Kubína k šiestemu miestu.

Bronzový Gabriel Bagó

II. liga družstiev mužov tiež pokračovala druhým kolom súbežne v Hurbanove a Krásne nad Kysucou. Darilo sa hlavne A tímu (Chovanec Tomáš, Hudec Vladimír a Radoslav., Molnár Štefan a Ruben), ktorý postúpil do finálového kola. B tím obsadil celkove 11. miesto. Finálové kolo a Memoriál Miloša Zelinku sú naplánované na jeseň tohto roka.

17. až 18.júna 2022 sa súťažilo v Novom Meste nad Váhom na podujatí Memoriál Ondreja Hekela. Mladší žiaci zo Štúrova dosiahli nasledujúce výsledky:

Dominic Kiss v kategórii do 55 kg získal bronz

Konor Juhász v kategórii do 55 kg obsadil 5.miesto

Levente Újlaki v kategórii nad 55kg obsadil tiež 5.miesto.

Nové Mesto nad Váhom – Memoriál Ondreja Hekela

Koncom júna v Tirane sa konala volebná konferencia IWF (Medzinárodná vzpieračská federácia). V hlavnom meste Albánska bol Tomáš Chovanec – predseda SZV (vzpierač MŠO Štúrovo) zvolený do právnickej komisie a Vladimír Hudec – podpredseda SZV (tréner a vzpierač MŠO Štúrovo) sa stal členom riadiacej komisie. Gratulujeme a prajeme veľa pracovných úspechov v komisiách!

Vladimír Hudec a Tomáš Chovanec

28.6.2022