Hlasujte za náš projekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Warning: Undefined array key "access_token" in /data/0/c/0c246dac-80ac-43ff-8454-e49b48ac703f/msosturovo.sk/web/wp-content/plugins/srizon-facebook-album/site/srizon-fb-album-front.php on line 14

V súčasnosti máme futbalistov od 7 do 15 rokov zo Štúrova a okolia, ktorí reprezentujú MŠO nielen v lige, ale aj na rôznych turnajoch. Máme kvalitné trávnaté plochy aj kvalifikovaných trénerov, ale deti sa prezliekajú a pripravujú na tréningy a zápasy v nevhodných podmienkach. Nemôžu vykonávať základné hygienické potreby, nefungujú sprchy, staré steny sú nebezpečné pre zdravie, chýbajúce vešiaky a dvere, ktoré sa nedajú zavrieť, potrebujú nutnú opravu. Aby naše deti vybehli za víťazstvami zo zrekonštruovaných šatní, potrebujeme aj Váš hlas.

Hlasovanie

Finančnú podporu získajú tie projekty, ktoré získajú najviac hlasov vo verejnom hlasovaní v období od 01. do 30. júna 2016.

Hlasovať môže ktokoľvek s aktívnym telefónnym číslom. Proces hlasovania bude prebiehať na základe unikátneho kódu zaslaného na telefónne číslo hlasujúceho. Platí pravidlo, že hlasujúci môže hlasovať iba jedenkrát z jedného telefónneho čísla a iba za jeden projekt, pričom nezáleží, ku ktorému kraju daný projekt prislúcha. SMS nie sú spoplatnené. Nadácia Slovenskej sporiteľne podporí projekty s najvyšším počtom hlasov do celkovej sumy 60 tisíc eur.

Hlasovať môžete po kliknutí na tento link: hlasovanie

Ďakujeme!

Poznámka: Telefónne čísla sú využité výlučne na účely hlasovania.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend