Szavazz a mi pályázatunkra!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Warning: Undefined array key "access_token" in /data/0/c/0c246dac-80ac-43ff-8454-e49b48ac703f/msosturovo.sk/web/wp-content/plugins/srizon-facebook-album/site/srizon-fb-album-front.php on line 14

A Városi Sportegyesület  labdarúgókat nevel 7-től 15 éves korig Párkány és környékéről.  Ők képviselik az egyesületünket a labdarúgó bajnokságokban és különböző versenyek alkalmával is. Szervezetünk minőségi füves labdarúgó pályákkal rendelkezik, az edzéseket szakképzet edzők vezetik, de a gyerekek az edzéseikre és mérkőzéseikre erre alkalmatlan öltözőkben kénytelenek felkészülni. Nem tudják elvégezni az alapvető higiéniai szükségleteiket, a zuhanyok nem működnek, a régi falak az egészségre ártalmasak, hiányozznak az akasztók és az ajtókat sem lehet becsukni, ezeket ki kell javítani. Hogy a gyerekek felújított öltözőkből indulhassanak a győztes mérkőzéseikre, az Ön szavazatára is szükségünk van.

Szavazás 

Vissza nem térítendő támogatásban részesülnek azok a pályázók, amelyek a legtöbb szavazatot gyűjtik be a szavazás időszaka alatt, 2016 június1-től június 30-ig.

Bárki szavazhat, aki aktív telefonszámal rendelkezik. A szavazás egy egyedi kód alapján történik, melyet a szavazó saját készülékéről tud beküldeni. Általános szabály, hogy minden szavazó egyszer szavazhat egy telefonszámról és csak egy pályázatot jelölhet meg függetlenül attól, hogy az melyik régióhoz tartozik.  Az SMS küldése díjtalan.
A Szlovák Takarékpénztár Alapítványa azokat a terveket támogatja, amelyek a legtöbb szavazatot érik el a szavazás időszaka alatt, összesen 60 000 Euró értékben.

Szavazni az alábbi linkre kattintva  lehet: szavazás

Köszönjük!

Megjegyzés: A telefonszámokat további célokra nem használják fel.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend