Čierna znamenala stop

50944524 - sport, fitness, healthy lifestyle and objects concept - close up of table tennis rackets with ball

Keď sa okres Nové Zámky 15. novembra 2021 na Covid mape Slovenska zafarbil na čierno, znamenalo to prerušenie zápasov okresných súťaží. Pozastavené súťaže mohli pokračovať, až keby okres prešiel do bordovej farby. Družstvá stihli odohrať sedem kôl, výsledky a tabuľkové postavenie C,D a E tímov sú podľa očakávania.

V krajskej súťaži stopku vystavil riadiaci orgán o týždeň neskôr. V priebežnej tabuľke V. ligy je A družstvo na štvrtom a B družstvo na trinástom mieste.

V. liga
VI. liga
VII. liga

Naši juniori v zložení Szabó, Balázs a Kiss na prvom turnaji v Bošanoch vyhrali dva zápasy a prehrali s domácimi stolnotenistami. Na druhý turnaj do Komárna v novembri kvôli chorobe a karanténe nemohli vycestovať, a tak nám do tabuľky pribudli dve kontumačné prehry. Napriek tomu sú chlapci  so siedmimi bodmi na deviatom mieste v prvej lige juniorov. Najbližší turnaj sa má uskutočniť v januári 2022 v Nových Zámkoch.

I. liga juniorov

Celoslovenský lockdown zastavil športový život na rok 2021, a tak na záver roka nadšencom pingpongu nezostalo nič iné, len sledovať majstrovstvá sveta z Houstonu. Jedna zaujímavosť z tohto šampionátu – švédsky stolnotenisový talent, deväťnásťročný Truls Möregard hral s unikátnym hranatým tvarom rakety.

Švédsky stolnotenista Truls Möregard získal na MS v Houstone striebro.

10.12.2021