V športovej hale sme obnovili sociálne zariadenia

bty

Deti v Mestskej športovej organizácii v športovej hale sa tešia z nových sociálnych zariadení. MŠO ich zrekonštruovala pomocou mesta Štúrovo, investícia presiahla 12-tisíc eur.


Sociálne zariadenia už boli v havarijnom stave. V miestnostiach vymenili dlažbu, obklady, záchody a umývadlá vybavili novými batériami. Počet sociálnych zariadení sa zvýšil.

„Deti, ktoré k nám chodia, boli očarené. Jéj, čudovali sa, keď otvorili dvere.“ hovorí Enikő Laky –  športová organizátorka Mestskej športovej organizácie. „Všetko už bolo zastaralé“, dodáva. Mestskú športovú halu navštevuje každý deň cca 60 detí, v zime vyše 120 detí. Okrem toho hádzanársky oddiel organizuje dvojtýždenne domáce zápasy, na ktoré pravidelne prídu aj fanúšikovia. V hale sú organizované rozličné turnaje a obyvatelia Štúrova si športovú halu pravidelne prenajímajú. Z toho dôvodu už bola rekonštrukcia  veľmi potrebná. Rodičia detí oceňujú vynikajúce podmienky v exteriéri MŠO, ihriská sú starostlivo udržiavané s dostatkom priestoru na šport a hry. „Teraz sa zlepšili podmienky pre šport aj v interiéri, aj v športovej hale. Stavebnými, vodoinštalačnými a elektroinštalačnými prácami sa zvýšili estetické, hygienické a technické podmienky v tejto budove“, dodáva Laky.

V budúcnosti by sme v športovej hale  chceli postupne zrekonštruovať aj sprchy v šatniach a zatieniť okná, aby slnko nesvietilo tak nepríjemne na palubovku.

     

4.7.2018