Halová sezóna vo futbale

Zimnú halovú sezónu sme zahájili už 23. októbra 2016 v Komárome. Do 5. marca 2017 sme sa zúčastnili na 29 halových turnajoch. Zorganizovali sme tri štúrovské turnaje prípraviek (U9 – U11) a turnaj „10 rokov MŠO“. Naše mužstvá sa pravidelne víkend čo víkend vydávali na cesty za halovým futbalom. Stovky precestovaných kilometrov neboli len v rámci Slovenska, ale aj do Maďarska alebo do Česka. Na turnajoch sme dosiahli pozoruhodné výsledky:

Mužstvo Attilu Urbána na domácom turnaji zvíťazilo bez straty bodu, súperom nastrieľalo 19 gólov a inkasovalo iba raz. V Šali a Nových Zámkoch U10 obsadilo druhé miesto.

Mužstvo Sándora Baloga ovládlo turnaj „10 rokov MŠO“. Vo Visegráde naši najmenší prehrali až vo finále a skončili tak na skvelom druhom mieste.

Ani najstarší prípravkári sa nestratili a z Dorogu priniesli strieborné medaily.

Mladší žiaci vyhrali kvalitne obsadený turnaj v Dudinciach.

   

Tím poskladaný z hráčov – ročník narodenia 2003 – 2004 – v Ostrihome skončil na druhom mieste. Okrem týchto výborných výsledkov sme na halových podujatiach viackrát obsadili tretie miesto. Niekedy len jeden bod alebo dokonca gól nás stál lepšie umiestnenie. Naši hráči boli veľakrát vyhlásení za najlepších hráčov, strelcov alebo brankárov turnaja. Niektoré zápasy nám nevyšli, napriek tomu tréneri vyslovili veľkú spokojnosť s prístupom hráčov a výkonmi mužstiev na palubovkách.

8. 3. 2017