Foci fedél alatt

Utánpótlás csapataink, főleg a legkisebb korosztályok, a téli időszakban a helyi sportcsarnokban és tornateremben edzenek és játszák mérkőzéseiket. Fedél alatt védve vannak a rossz időjárási körülményektől, esőtől, széltől, hidegtől. Városunkban hiányzik a megfelelő infrastruktúra a kisfoci vagy futsal számára, ettől függetlenül minden kategóriában beneveztünk a járás téli teremtornáira. Ezek a tornák Érsekújvárban és Nagysurányban zajlottak, ahol egyáltalán nem csak számszerűen voltunk jelen. A legfiatalabbak (U9) és az idősebb diákok (U15) csak a döntőben találtak legyőzőre, míg a fiatalabb ifisták (U17) és az idősebb előkészítők (U11) pechesen a negyedik helyen végeztek. A jó csapateredmények tükrözték az egyéni teljesítmények minőségét. A legjobb kapus díját Gubiš (U9) és Špek (U17) nyerte el, az idősebb diákoknál Vadkerti lett a legjobb játékos, míg Krištofori a legjobb gólszerző.

Február 25-én rendeztük meg a labdarúgók U9-es kategóriájú teremtornáját. A hazai játékosok két csapatot alkottak, a torna további résztvevői pedig magyarországi csapatok voltak. Minden csapat örömmel játszott, végül a Duna túlpartjáról jövő Esztergom csapata nyerte meg a tornát, a piros Párkány csapata a harmadik, míg a fehér az ötödik helyen végzett. A torna gólkirálya Magyar lett a hazai piros csapatból.

Ezen említett teremtornák mellett főleg a legkisebb csapataink részt vettek más eseményeken is, ahol nemcsak serlegeket és okleveleket hoztak el, hanem élményeket és tapasztalatokat is szereztek a foci ilyen formájáról. A tavasz beköszöntével folytatódnak a tréningek és a mérkőzések már a zöld pályán.

.

U19

.

U17

.

U15

.

U13

.

U11

.

U9

📷 Facebook Oblastný futbalový zväz Nové Zámky és VSE Párkány

2024.2.28