A tervek szerint

A 2023-as év elején Érsekújvárban rendezték meg a férfi járási bajnokságot A és B kategóriában. Az A kategóriában azok a sportolók versenyezhettek, akik az extraligától a járási bajnokságig játszák a bajnokságot. A B kategóriában csak a járási ligában induló asztaliteniszezők versenyezhettek a bajnoki címért. A január 6-án megszervezett bajnokin 17 sportoló az A kategóriában, 58 játékos a B kategóriában indult. Természetesen a VSE asztaliteniszezői is részt vettek a megmérettetésben. Legértékesebb eredmények a következők:

A kategória – egyes – 7. hely Molnár Viktor és 9. hely Treindl Ádám

A kategória – páros – 5. hely Barus/Treindl és 6. hely Bahík/Molnár

B kategória – egyes – 6. hely Simon Ferenc és 7. hely Lőrincz Zoltán

B kategória – páros– 2. hely Lőrincz/if. Szabó és 8. hely Simon/Ölvecký

Járási bajnokság Érsekújvárban
Az ezüstérmes Lőrincz – if. Szabó páros

A egyéni bajnokság után a csapatajnokság volt főszerepben egész április első hétvégéjéig.. A bajnokság végére úgy láttuk, hogy mindenki és minden csapat teljesíteni tudta a kitűzött célt. Az A csapat bennmaradt a kerületi bajnokságban, a 12. csapatos mezőnyben a 8. helyen végzett. A B és C csapatunk a VI. ligában vívta mérkőzéseit. A B csapat egészen a dobogó második fokáig ütögette magát, C csapatunk pedig a szintén jó eredménynek számító 6. helyet szerezte meg. A tapasztalattal bővelkedő D csapatunk a VII. liga első helyéért játszhatott, végül a második helyen végzett.

Legsikeresebb játékosok csapatonként:

VSE Párkány A: Treindl Ádám 72 mérkőzés- 59 győzelem – eredményesség 81,94%    

VSE Párkány B: Ölvecký Gabriel 84 mérkőzés – 67 győzelem – eredményesség 79,76%     

VSE Párkány C: Demeter Peter 85 mérkőzés – 59 győzelem – eredményesség 69,41%    

VSE Párkány D: Balázs Milan 51 mérkőzés – 42 győzelem – eredményesség 82,35% és  Matuška Dionýz 66 mérkőzés – 54 győzelem – eredményesség 81,82%  

Tábellák:  

V. liga

.

VI. liga

.

VII. liga

2023.4.4