Csapataink győzelmi hadjárata

Az A csapat őszi sikersorozatáról már csak múlt időben beszélhetünk. A vereség nélküli sorozat egészen 2016 augusztus 7-től 2017 március 26-ig tartott. Tizenhat mérkőzésből 9 alkalommal tudtunk több labdát juttatni az ellenfél hálójába, 7 alkalommal játszottunk döntetlent. A sorozat végállomása balszerencsés mérkőzésen Imőben volt. Ennek ellenére a csapat továbbra is nagyszerű teljesítményt mutatva a IV. liga elején mozog. Tavaszi eredményeik: 3 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, gólarány 11:8.

Ifjúsági csapatunk október 9-én Szentpéter elleni győzelem (10:1) óta lendült igazán formába, s kezdte meg győzelmi sorozatát. A srácok 13 győztes mérkőzést tudhatnak maguk mögött, néhányat nagy gólkülönbséggel: Komját ellen 12:0, Kürt ellen 11:0. Így látótávba került a bajnokság első helye is.

Diákcsapataink Dunaszerdahely elleni vereséget követően mérkőzéseiket hozni tudták így a győzelmi sorozat immár 7 mérkőzés óta tart. A vereség keserű íze 2016 október 6-óta már el is felejtődött, noha nem mindegyik mérkőzés alakult úgy, ahogy azt elképzelték. Leginkább az U15-ös csapat döntetlenje bosszantó, melyet Zselíz csapata ellen játszottak, vagy az U13-as csapat Nagymegyer és Sággal vívott döntetlennel végződő párharcai. Annak ellenére, hogy ezeket a pontokat nem sikerült begyűjteni mindkét csapatunk a III. liga dobogós helyeit birtokolják. Öröm az ürömben az idősebb diákcsapat nagy arányú győzelme Ógyalla ellen (9:1), illetve a fiatalabb diákok győzelme a táblázat első helyén álló Gúta ellen.

Az előkészítő Saláta Kornél liga győztes U12-es csapatunk jelenleg a tabella második helyén foglal helyet 10 győztes, 2 elveszített mérkőzéssel, 138:16 gólaránnyal. A csapat rendületlenül halad kitűzött célja felé, miszerint bekerülnek a bajnokság négy döntőse közé. Az U10-es csapat még nem találta meg igazi ellenfélét így 100%-os mérleggel, 51:26-os gólkülönbséggel várják a következő ellenfeleiket, Vágsellyét és Komáromot.

Minden csapatunknak drukkolunk, hogy sikeresek legyenek bajnokságaikban!

24. 4. 2017