10 éves a VSE

2017 2. 1-ével Párkány városa megalapította a Városi Sportegyesületet.

Az egyesület fő tevékenységei közé tartozik a városi sporttevékenység biztosítása, a tagok egészségmegőrzéséséhez szükséges körülmények megteremtése, a fizikai és szellemi rátermettség és sportteljesítmény növelése. Az egyesület tevékenysége során felel tagjai fejlődéért, erősítéséért és érdeképviseletéért. Felel a vállalati tevékenységéért, technika és eszköz, személyi és szakmai feltételek meglétéért. Továbbá működteti, karbantartja sportlétesítményeit, lehőség szerint újat épít.

Melléktevékenysége során szolgáltatást nyújt és tevékenységet végez az idegenforgalom területén.

A egyesületnél jelenleg hat szakosztály működik és több mint 250 tagja van. Az alapítás 10. évfordulójának eseménye alkalmából 2017 február 18-án megrendezzük az 1. Sportbált. Tagjaink természetesen sporttevékenységgel ünneplik az évforduló évét. Az edzések és a folyamatos bajnoki mérkőzések és események mellett különböző táborokat, tornákat és kirándulásokat tervezünk, nemcsak Szlovákiában, hanem külföldre is.

A Városi Sportegyesület megalapításának 10. évfordulója alkalmával  kívánok minden munkatársnak, sportolónak, tagnak és szurkolónak sok erőt, egészséget, kitartást és sportsikert.

Tóth Zoltán – VSE igazgató