Pályázat: „Az érthető Dél-Szlovákiáért”

A Rákóczi Szövetség 2015 novemberében „Az érthető Dél-Szlovákiáért” című pályázati felhívással fordult a szlovákiai vállalkozások és civilszervezetek felé, a magyar nyelv minél szélesebb körű használatáért. A pályázatot magyar és szlovák nyelven is elérhetővé tette a Szövetség az érdeklődők számára.

A március 15-i határidőig 96 érvényes pályázatot nyújtottak be szlovákiai vállalkozások. A Szövetség elnöksége valamennyi érvényes pályázatot pozitív elbírálásban részesítette, összesen 32 900 euró értékben.

A pályázatot azzal a céllal hirdették meg, hogy anyagi, nyelvi és grafikai támogatás révén elősegítse a szlovákiai magyar nyelvhasználat minél szélesebb körű alkalmazását a vállalkozások és civil szervezetek közreműködésével. A kétnyelvű feliratok kivitelezésére 1 000 euró értékben nyújthattak be pályázatot a Rákóczi Szövetséghez az érdeklődők.

Pályázni lehetett kétnyelvű cégtábla, kirakat és gépjármű felirat, étlap, termékleírás, címke, kulturális, sport és egyéb területek – feliratainak költségeire.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend