Labdarúgás – szezonzáró

Pénteken játszották utolsó bajnoki mérkőzésüket kis focistáink. Az U9-es és U11 csapatunk győzni tudott az újvári ellenfél ellen. Mindét csapatunk ezzel a győzelemmel a bajnokság 3. helyét szerezték meg. U10-es csapatunk hiányos felállásban volt kénytelen pályára lépni a járási rangadón, így az ötödik helyen végeztek.

Szombaton a párkányi B csapat néhány A csapatos játékossal felfegyverkezve barátságos mérkőzést játszott szerb ellenfele ellen, az AFK Ada csapatával. A nemzetközi barátságos mérkőzésen csapatunk riválisát 4:2-re legyőzte.  A mérkőzés félidejében  Kovács “Kokó” Zoltán megkapta a hetedik liga gólkirályának címét. A mérkőzés végén U13-as csapatunk teljesítménye is kiértékelésre került, csapatunk az egyesület jóvoltából emlékérem díjazásban részesült, a harmadik liga déli csoport megnyeréséért járó kupát Patrik Slovák emelhette a magasba.

A IV. liga utolsó bajnoki fordulója nem került lejátszásra, ugyanis a felsőbodoki ellenfelek nem utaztak el a mérkőzésre. Így a VSE csapata 35 ponttal a bajnokság 11. helyét foglalta el.

Minden labdarúgónknak kellemes pihenést kívánunk a szünidőre, hogy maximális erővel vághassunk neki a következő idénynek.

13. 6. 2016

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend