Prípravné obdobie u hádzanárok

Letná príprava na sezónu sa u hádzanárok skončila a družstvá sa tešia na prvé majstrovské zápasy. V prípravnom období sa od augusta začali pripravovať 4 družstvá. Okrem prípravky, mladších a starších žiačok sa nám podarilo vytvoriť aj vekovo najstaršie družstvo mladších dorasteniek, ktoré bude posilnené hráčkami z Nesvád a zo Šurian. Od septembra sa k nám pripojili aj najmladšie hádzanárske nádeje – predprípravka.
Príprava na sezónu bola veľmi pestrá, kondičku sme „naháňali“ na štadióne, absolvovali sme sústredenie v Kováčove, zahrali si plážovú hádzanú na Vadaši, plávali, prípravka absolvovala trojdňový denný tábor s pestrými aktivitami, mladšie žiačky a mladšie dorastenky sa zúčastnili na kvalitne obsadenom medzinárodnom turnaji v Stupave, odohrali sme prípravné zápasy s Dorogom a zorganizovali sme priateľský turnaj v Štúrove.
Ďakujeme všetkým, ktorí nám pomohli pri prípravách a ktorí nám aj finančne prispeli na kúpu nových dresov, teplákových súprav či pomôcok. Budeme veľmi radi, ak nás aj naďalej budete podporovať a fandiť nám na majstrovských zápasoch. Tešíme sa aj na nových členov, dievčatá, ktoré by chceli byť súčasťou našej rozrastajúcej sa hádzanárskej rodiny, lebo my vždy DRŽÍME SPOLU!!!