Kézilabda Szombat

A VSE Párkány kézilabda szakosztálya meghívja Önt és gyermekét az első alkalommal megrendezésre kerülő Kézilabda Szombatra, amelyre 2023. szeptember 9-én kerül sor a párkányi Városi Sportcsarnokban.Mi az a Kézilabda Szombat? - A Kézilabda Szombat a szakosztály új programja, ahol a mozgást, egészséges életvitelt és a kézilabdát szeretnénk népszerűsíteni és olyan kézilabdás tehetségeket találni, akik szakosztályunkhoz csatlakozva kapnak lehetőséget tudásuk fejlesztésére és bővítésére.

Mi vár a gyerekekre? - A Kézilabda Szombaton a gyerekeket két órás kézilabda edzés várja. Versenyekkel, egyéni és csoportos játékokkal, labdás ügyességi feladatokkal készülünk a gyerekeknek, melyet szakképzett edzők vezénylnek le.

Mit kell hozni? - Hozz magaddal sportruhát, teremcipőt, kulacsot és kezdődhet a móka és a játék. Az átöltözéshez öltözőt biztosítunk.

Miért csak lányoknak? - Szakosztályunk csak női szakággal foglalkozik. A program célja a mozgás öröme mellett olyan tehetségek felkutatása, akiknek további kézilabdázási lehetőséget tudunk biztosítani.

Fizetni kell a részvételért? - Nem! A Kézilabda Szombatra a részvétel ingyenes, csak a regisztrációs lapot kell kitölteni, hogy tudjuk, hány gyerekre számíthatunk és mennyi ajándékkal készüljünk

A MOZGÁS ÖRÖM! ❤️Ez is az egyik hitvallásunk, amelyet programunkban követünk. Ajándékozd gyermekednek a mozgás lehetőségét, amitől boldogsággal, örömmel fog számodra meghálálni. Lehetősége lesz új barátokat szerezni, akik akár egy életen át végig kísérik életét. Az edzések segítségével elsajátítja a fegyelmet és kitartást, melyek manapság háttérbe szorultak.