Hádzanárska sobota

MŠO Štúrovo hádzanársky oddiel pozýva Vás a Vaše deti na hádzanársku sobotu, ktorá sa uskutoční 9.09.2023 v mestskej športovej hale Štúrovo.



Čo sa rozumie pod hádzanárskou sobotou?
- Hádzanárska sobota je novým programom nášho oddielu. Prvoradým cielom je vzbudiť v deťoch lásku k pohybu a zdravej životospráve, popularizovať hádzanú a nájsť talenty, ktoré dostanú možnosť zdokonaliť svoje zručnosti pod dohľadom našich kvalifikovaných trénerov.

Čo čaká deti? - Počas Hádzanárskej soboty sa deti zúčastnia dvojhodinového tréningu /hrania sa/, zameraného na hádzanú. Pre deti budú pripravené súťaže, individuálne, spoločenské a loptové hry.

Čo si treba doniesť? - Športové oblečenie, obuv vhodnú do vnútorných priestorov, fľašu s vodou a veľa dobrej nálady. K prezliekaniu budú k dispozícii šatne.

Prečo len dievčatá? - Náš hádzanársky oddiel sa venuje výhradne dievčatám. Cieľom programu je okrem radosti z pohybu aj hľadanie talentov, ktorým vieme zabezpečiť profesionálny rast.

Treba za účasť platiť? - Nie! Účasť na hádzanárskej sobote je zadarmo, vypĺňa sa registrácia, aby sme vedeli, koľko detí môžeme očakávať a koľko darčekov prichystať.

Pohyb je radosť! ❤️ - Popri zdravej životospráve - to je jedno z našich kréd, ktorým sa v našom programe riadime. Darujte Vášmu dieťatu šport a vráti sa Vám radosť, zdravie, kolektívnosť a spolupatričnosť dieťaťa. Získa mnoho nových kamarátov , s ktorými si vytvorí úzke vzťahy až do dospelosti. Počas tréningových jednotiek kladieme dôraz na disciplínu a vytrvalosť, ktoré sa v dnešnej dobe veľmi zídu. :))