Darujte 2% z Vašich daní pre Rodičovské združenie pri Mestskej športovej organizácii

Prečítajte si najdôležitejšie činnosti a investície za posledné roky Rodičovského združenia pri Mestskej športovej organizácii.

V roku 2017 združenie prispelo na cestu dvoch mládežníckych futbalových tímov na medzinárodný futbalový turnaj do francúzskeho Leersu vo výške 700 eur, ďalej financovalo poistné pre všetkých hráčov a realizačné tímy. Naši mladí futbalisti si zahrali napr. proti slávnemu tímu z Anglicka – Blackburn Rovers alebo proti mužstvu z ostrova Réunion z Indického oceánu. Mladým hádzanárkam financovalo cestu do Prahy na Prague Handball Cup. Tento hádzanársky turnaj sa uskutočňuje už od roku 1992 a zúčastnilo sa ho vyše 600 tímov z 25 krajín.

Leers – Francúzsko 2017

Pre hádzanársky oddiel v roku 2018 bolo kúpené športové oblečenie vo výške 1000 eur. Vďaka úspešnému projektu „Viditeľný výsledok“ združenie získalo od VÚC Nitra 800 eur na svetelný ukazovateľ skóre s diaľkovým ovládaním na futbalové zápasy.

V roku 2019 združenie dostalo finančný príspevok od VÚC Nitra na zakúpenie uzamykateľných skriniek. Skrinky boli zakúpené v celkovej sume 1440 eur do športovej haly, resp. pre futbalový oddiel. Rodičovské združenie prispelo sumou 870 eur na stolárske práce (dvere, lavice, stoly, vešiaky a police) pri rekonštrukcii šatní pre domáce futbalové mužstvá. Bola hradená cesta vo výške 1120 eur pre hádzanárky do Chorvátska na medzinárodný hádzanársky turnaj v Labine. Na veľkonočnom turnaji obsadili 4. miesto a Lara Bobeková získala cenu pre najlepšiu strelkyňu turnaja. Tenisovému oddielu boli kúpené pomôcky a vybavenie za 120 eur.

Labin – Chorvátsko 2019

Na rok 2020 je podaná žiadosť na zakúpenie novej audio techniky na zabezpečenie športových podujatí na futbalovom štadióne a v športovej hale kvalitným zvukom. Rodičovské združenie pravidelne venuje prvú cenu do tomboly – televízor, na športový ples MŠO Štúrovo.

Šatňa dorastencov MŠO Štúrovo

Vážení športovci, rodičia a fanúšikovia MŠO Štúrovo!

Darujte nám 2% z Vašich daní, ak si myslíte, že môžu pomôcť k zlepšeniu a skvalitneniu športovej činnosti, na realizáciu športových aktivít a rozvoju športového prostredia na MŠO Štúrovo. My naďalej spravíme všetko pre to, aby to tak bolo!      

Údaje o prijímateľovi:

IČO     17319617/1379
Právna forma     Občianske združenie
Názov     Rodičovské združenie pri Mestskej športovej
organizácii
Adresa     Športová č. 5
PSČ     943 01
Mesto     Štúrovo

Tlačivo s vyplnenými údajmi na stiahnutie a vytlačenie

Ďakujeme Vám za podporu štúrovského športu!