Tervek és beruházások

Március alkalmával egyesületünk pályázatot nyújtott be sportlétesítményének infrastruktúra fejlesztésére a Szlovák Köztársaság Kormányhivatalához. A kidolgozott tervezet, mely megvalósulása esetén az egyesület edző és fő labdarúgópályáinak fejlesztésére irányult volna, nem volt sikeres.

A Szlovák Olimpiai és Sportbizottság 3 millió eurót különített el különböző sportszervezetek számára korszerűsítés, felújítás és építés céllal, hogy támogassák a szlovák sport színvonalának fejlődését. A meghirdetett pályázatra 396 kérvény érkezett összesen 45 millió euró igénnyel. Ezek a számok nagyon jól tükrözik a szlovák sportlétesítmények jelenlegi elhanyagolt állapotát. A pályázatot július 17-én hirdették meg, melyre augusztus 16-ig lehetett beküldeni az igényeket. Annak ellenére, hogy a nyári szabadságokat ilyenkor töltik a legöbben egyesületünk ez időben is keményen munkálkodik. Folynak a táborok, vezetjük a hotelt, üzemel a kemping, készülünk a labdarúgó, a kézilabda és az asztalitenisz idény kezdetére. Kidolgoztuk és elküldünk a „Relax“ elnevezésű rehabilitáció központunk újraindításának és felújításának tervét is. A bizottság részéről a kiértékelés határidejét nem tartották be. Több mint két héttel meghosszabbították ezt az időt. A VSE Párkány pályázata sajnos negatív elbírálást kapott.

Egy másik pályázatunk viszont sikeres volt a Nyitra Megyei Önkormányzatnál. Ezen terven belül szaunánkba kályhát, szauna követ, fejalátéteket, hőmérőt, higrométert, homokórát és egyéb kiegészítőket vásárolhattunk. A továbbiakban kőműves, elektronikai és vízvezetékekkel kapcsolatos munkák várnak a rehabilitációs központ újraindításához.  

A VSE Párkány 10 000 euró támogatásban részesül

A Szlovák Labdarúgó Szövetség augusztusban közzétette a labdarúgó létesítményekről szóló építés, újjáépítés és hozzáépítéséről szóló pályázatát a 2019-2021-es évre. A VSE Párkány terve szerint a lelátó eleje kerül felújításra, cserepadok, és a pálya körüli kerítés kerül megújításra, illetve a főpálya öntözőrendszerének kiépítése került bele. Végül az elnyert támogatás 10 000 euró összértékű lett, mely a 2020-as költségvetés keretében kerül elköltésre. Mivel a tervezett összeg csak egy részét nyertük el, így az eredeti tervből is csak az automatikus öntözőrendszer kiépítését valósítjuk meg a jobb minőségű pálya érdekében.

A VSE mellett működő Szülői Szövetség is szerzett támogatást a Nyitra Megyei Önkormányzat pályázatán. Ennek keretében öltözőszekrényeket vásároltunk a labdarúgó és kézilabda edzőknek, értékmegőrző szekrényeket a labdarúgóknak, új cserepadokat a kézilabdacsapatoknak.

2019.12.2

Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram
 • Novoročný turnaj #1miesto #1hely #1place #halovyfutbal #teremfoci

  msosturovo: "Novoročný turnaj #1miesto #1hely #1place #halovyfutbal #teremfoci"
  24
  0
 • MŠO Štúrovo U7 #umbro #lopty #labdák #balls #size3

  msosturovo: "MŠO Štúrovo U7 #umbro #lopty #labdák #balls #size3"
  14
  0
 • Bruntál 2019 #brankar #brankář #kapus #goalkepeer #save #nogoal

  msosturovo: "Bruntál 2019 #brankar #brankář #kapus #goalkepeer #save #nogoal"
  29
  2
 • MŠO Štúrovo - ŠKP Topoľčany #hadzana #kezilabda #handball #7m #shoot

  msosturovo: "MŠO Štúrovo - ŠKP Topoľčany #hadzana #kezilabda #handball #7m #shoot"
  40
  0
 • #msosturovo #football #futbal #fußball #futbol #labdarúgás #soccer #blackandwhite

  msosturovo: "#msosturovo #football #futbal #fußball #futbol #labdarúgás #soccer #blackandwhite"
  24
  0
 • #msosturovo #winning #wearethebest #happy #goal

  msosturovo: "#msosturovo #winning #wearethebest #happy #goal"
  11
  0
 • 1983. 11. 4-6. #weightlifting #worldcup #msosturovo #memories

  msosturovo: "1983. 11. 4-6.
#weightlifting #worldcup #msosturovo #memories"
  3
  0
 • #football #msosturovo

  msosturovo: "#football #msosturovo"
  11
  0
 • #handball #msosturovo

  msosturovo: "#handball #msosturovo"
  13
  0
 • #football #sports #bazilika #fantastic

  msosturovo: "#football #sports #bazilika #fantastic"
  10
  0