Felkészülési időszak a kézilabdában

Véget ért a nyári felkészülő a kézilabdások háza táján, csapataink izgatottan várják a bajnoki rajtot. Augusztus eljövetelével négy csapatunk kezdte el az alapozást. Az előkészítők mellett a fiatalabb és idősebb diáklányok, illetve újonnan alakult, korosztályban legidősebb, a fiatalabb serdülők kezdték meg a munkát. Utóbb említett kategóriát Naszvadról és Nagysurányról érkezett játékosok erősítik. Szeptembertől a négy csapat mellett a legkisebb reménységeink is labdát ragadnak ők a szivacskézisek.
A szezonra való felkészülés nagyon változatos volt. Erőnlétünket a labdarúgópályán „kergettük”, teljesítettünk egy edzőtábort Kovácspatakon, játszottunk strandkézilabdát a Vadaš pályáján, ugyan itt úsztunk is; előkészítőink három napos táborban vettek részt, melyben változatos tevékenységekkel új élményeket szereztek, fiatalabb diáklányaink és fiatalabb serdülőink erős nemzetközi kézilabdatornán vettek részt Stomfán, felkészülési mérkőzéseket játszottunk Doroggal és szerveztünk egy barátságos tornát Párkányban.
Minden támogatónknak szívből köszönjünk, hogy segítették a felkészülésünket, anyagilag támogattak, hogy új mezeket, melegítőket vagy sporteszközöket vásároljunk. Örülni fogunk, ha továbbra is segítetek és szurkoltok nekünk a bajnoki mérkőzéseken. Szeretettel fogadunk minden új érdeklődőt, akik szeretnék kipróbálni a kézilabdát és a folyamatosan növekvő kézilabda családunk részévé válni, mert mi mindig összetartunk!