Aj toto leto bolo športové

Hneď po skončení majstrovských stretnutí sa naše mladé kolektívy zúčastnili rôznych turnajov a podujatí. Hádzanárky absolvovali turnaje v Nitre, Seredi, Stupave a takisto veľký medzinárodný turnaj Velence Kupa. Pred začiatkom ligy si „odskočili“ na tradičný turnaj do Kolárova, ktorý slúži už ako príprava na ďalší ligový ročník.

Mladí futbalisti boli nielen na turnajoch po okolí, (Šaľa, Šahy) ale mužstvo U10 pod trénerskou taktovkou S. Baloga a E. Vavríka sa vybralo do Prešova už na 17. ročník Fragaria Cupu. Chlapci si zmerali sily hlavne proti tímom z východnej Európy. Tohto turnaja sa zúčastnilo 166 mužstiev z 11 krajín. Na všetkých turnajoch sme obstáli a dosiahli veľmi dobré výsledky.

Na začiatku prázdnin boli na rade tábory. Kým Futbalový tábor K. Salátu si napísalo už svoje tretie dejstvo, MŠO Štúrovo prvýkrát zorganizovalo aj stolnotenisový tábor. Záujem o tábory bol veľký. Deti okrem športu zažili aj kopec zábavy, pri ktorých asistoval profesionálny animátor. Účastníci táborov odchádzali domov nielen s darčekmi, ale aj plní zážitkov a nových kamarátstiev.

Koncom augusta sa zišli malí tenisti na svojom tradičnom tábore. Pod vedením P. Babindaiho okrem tenisu boli na programe aj športové a spoločenské hry, relax, ale aj výuka anglického jazyka.

Devätnásty august patril boxu, Galavečer boxu sa uskutočnil na parkovisku pri kompe za veľkého záujmu nielen fanúšikov boxu, ale aj širokého okolia a turistov.

Športhotel navštívili športové kolektívy, futbalové tímy Újbuda FC a Szent István SE, hádzanárske družstvo zo Šurian a už tradične maďarská rugbyová reprezentácia. Pochválili ubytovanie, poskytnuté služby a perfektne pripravené ihriská.

Po prázdninách a dovolenkovej sezóne sa tešíme na pravidelné súťažné zápolenia. Futbalistov čaká náročná sezóna, dorastencov tretia, žiakov druhá liga. V týchto súťažiach chceme zohrať dôstojnú úlohu a zachovať si príslušnosť aj pre nasledujúce ročníky. Hádzanárky budú bojovať ešte o lepšie umiestnenia ako vlani. Tenistov a vzpieračov čakajú rôzne turnaje a preteky, a stolnotenistov ťažké zápasy v ligách.

27.8.2018