Labdarúgóink a teremben

A téli időszakban labdarúgóink kintről terembe költöznek és különböző tornákon vesznek részt. A legkisebb utánpótlás csapataink számára nemzetközi részvételű Mikulás és Karácsonyi tornát szerveztünk. E mellett több tornameghívást kaptunk hazai, magyar és cseh csapatoktól, így a tél során több mint 20 tornán vettünk részt. Legnagyobb sikereink:

U9-es csapatunk tornát nyert Visegrádon.

Az U10-esek második helyen végeztek Esztergomban.

U11-es csapatunk hazai tornán 3., az Osvald Béla emléktornán 2. helyen végzett. A Voyage Cup hazai fordulóját megnyerték, Budapestről ezüsttel tértek haza.

Az U13-as team hagyományosan elutazott Bruntálba, hogy részt vegyen a hazaiak immár 22. alkalommal rendezett nemzetközi labdarúgó tornáján. Az ellenfelek között volt cseh, litván, lengyel és osztrák csapat is. Dorogon a második helyen végeztek.

A második ligában szereplő U15-ös csapatunk Szőgyénben tornagyőztes lett.

Játékosaink egyénileg is sok díjat zsebeltek be. Több alkalommal a mi csapataink közül került ki a legjobb játékos, legjobb góllövő vagy épp a legjobb kapus. Néhány mérkőzés alkalmával Fortuna velünk volt, de akadt olyan mérkőzés is, mikor éppen sztrájkolt és nem volt szerencsénk. Így megesett, hogy nem tudtunk üres kapuba gólt lőni, vagy épp az utolsó másodpercekben kaptunk egyet, ezzel veszítve el a mérkőzést. Mindezek ellenére a csapatok edzői elégedettek voltak a gyerekek hozzáállásával és a tornákon nyújtott teljesítményekkel.

2018. 3. 20.