Futbalisti v hale

Dlhé zimné obdobie bolo u detí spestrené halovými turnajmi. Pre prípravkárov sme usporiadali Mikulášsky a Vianočný turnaj s medzinárodnou účasťou, prijali sme pozvanie od klubov na kvalitné turnaje nielen zo Slovenska, ale aj z Maďarska a Česka. V dlhej zimnej sezóne sme absolvovali vyše 20 turnajov. Naše najvýznamnejšie úspechy:

Najmenší futbalisti do 9 rokov vyhrali turnaj vo Vyšehrade.

U 10 obsadilo druhé miesto v susednom Ostrihome.

Mužstvo U 11 na dobre obsadenom domácom turnaji získalo bronzové a na turnaji Osvald Béla emléktorna strieborné medaily. Prví skončili na turnaji Voyage Cup a druhí v Budapešti.

Tím mladších žiakov sa už tradične predstavil na 22. ročníku medzinárodného turnaja v Bruntáli. Ich súpermi boli tímy z Česka, Litvy, Poľska a Rumunska. V Dorogu skončili na druhom mieste.

Druholigové mužstvo U 15 suverénne ovládlo turnaj vo Svodíne.

Naši hráči získali aj rôzne individuálne ocenenia za najlepšieho hráča, strelca alebo brankára turnaja. V niektorých zápasoch pri nás stála aj pani Fortuna, inokedy sme nepremenili ani strelu do prázdnej bránky alebo inkasovali gól v posledných sekundách zápasu. Tréneri vyslovili spokojnosť s prístupom hráčov a výkonmi mužstiev na turnajoch.

20. 3. 2018