Teremtorna eredmények

A téli időszak a teremlabdarúgás idénye, melyet már október 23-tól megkezdtünk Komáromban. Március 5-ig összesen 29 teremtornán vettünk részt. Három hazai tornát is szerveztünk az utánpótlás számára (U9-U11) és a negyedik “10 éves a VSE” névvel zajlott le. Csapataink hétvégéről hétvégére útnak indultak egy-egy teremtornára. A több száz leutazott kilométer nem csak Szlovákia, de Magyarország és Csehország területeit is érintette. A tornák alkalmával több értékes eredményt értünk el:

Urbán Attila csapata vesztett pont nélkül nyerte a hazai rendezésű tornát, 19 lőtt és 1 kapott góllal. U10-es csapatunk Vágsellyén és Érsekújvárban is második helyen végzett.

Balog Sándor csapata az első helyet szerezte meg a “10 éves a VSE” nevű hazai teremtornán. Visegrádon legkisebbjeink nehéz finálé után a második helyen végeztek.

A legidősebb előkészítős csapatunk focistái ezüstéremmel a nyakukban tértek haza Dorogról.

Fiatalabb diákcsapatunk színvonalas torna első helyét szerezték meg Gyűgyön.

   

Vegyes összetételű csapatunk (2003-2004 születésűek) egy esztergomi teremtorna alkalmával a második helyen végzett. Ezeken az eredményeken túl számtalan tornán a harmadik helyen végeztünk. Volt amikor csak egy ponttal lemaradva vagy egy gól különbségen múlt a dobogós hely. Focistáink több alkalommal hozták haza a legjobb játékosnak, góllövőnek vagy a legjobb kapusnak járó kis szobrocskát. Néhány mérkőzés nem úgy sikerült ahogy vártuk, ennek ellenére az edzők elégedettek voltak a játékosok és a csapatok pályán nyújtott teljesítményével.

8. 3. 2017