Zimná príprava futbalistov

Po vianočných sviatkoch a oddychu všetky naše futbalové mužstvá zahájili zimnú prípravu. Od 9. januára sa naši najmenší pripravujú v telocvični na Rákócziho ulici a pravidelne sa zúčastňujú halových turnajov. Mužstvo U9 v Komárome skončilo na siedmom mieste, pričom za celý turnaj inkasovalo len jeden gól. Dňa 21. januára vo Visegráde po veľkom boji mužstvo obsadilo tretie miesto. Na hráčov U9 čaká ešte domáci turnaj dňa 11. februára.

Mužstvo U10 na turnaji v Dunakeszi skončilo na siedmej priečke. Hráči pod vedením Attilu Urbána koncom januára v Győrszentiváni vybojovali bronzové medaily.

Chlapci z U11 sa už 8. januára predstavili v Komárne na halovom turnaji a získali bronzové medaily. O týždeň neskôr v Komárome v ťažkej základnej skupine za neskoršími finalistami skončili tretí a o celkové piate miesto vyhrali nad Gyirmótom. Koncom januára sa zúčastnili na kvalitne obsadenom turnaji v Nových Zámkoch. Zápasy s mužstvami domácich, z Kolárova, z Dunajskej Stredy a Újpest preverili možnosti a kondíciu nášho mužstva.

Mužstvá mladších a starších žiakov sa pripravujú v športovej hale. U13 odohrala 29. januára turnaj v Dorogu, kde skončila na 4.mieste, keď len jeden gól ich delil od medailí.

U15 si zmerala sily na umelej tráve s rovesníkmi z českého Bruntálu.

Dorastenci využívajú okrem haly aj umelý trávnik vo Vadaši a novovytvorené priestory v relaxačnej časti budovy MŠO na rozvoj sily a dynamiky. Aj naše A mužstvo sa pripravuje na jarnú časť sezóny. Okrem pravidelných tréningov majú vo svojom programe aj osem prípravných zápasov.

30. 1. 2017