Galavečer boxu


Warning: Undefined array key "access_token" in /data/0/c/0c246dac-80ac-43ff-8454-e49b48ac703f/msosturovo.sk/web/wp-content/plugins/srizon-facebook-album/site/srizon-fb-album-front.php on line 14

        Dňa 19. augusta sa na parkovisku pri Dunaji konal tradičný Galavečer boxu. Organizátorom podujatia bol László Paszterkó, ktorý sa ako amatér stal dorasteneckým, juniorským a aj seniorským majstrom Slovenska, ako aj Československa a vo všetkých vekových kategóriách reprezentoval Československo. Neskôr sa stal prvým profesionálnym boxerom. V súčasnosti sa venuje mládeži, jeho oddiel patrí pod MŠO Štúrovo. Práve v tento večer sme sa mohli presvedčiť, že pod jeho vedením vyrastajú kvalitní športovci, veď väčšina z nich svoje zápasy vyhrala. O jediný ženský duel sa postarala maďarská reprezentantka proti našej 17-ročnej nádeji Scarlett Budaiovej. Tá sa svojej staršej a skúsenejšej súperky nezľakla a s prehľadom vyhrala na body.

            Najväčším ťahákom večera bol bezpochyby zápas nášho momentálne najlepšieho profesionálneho boxera Tomiho „Kida“ Kovácsa, ktorý sa predviedol v ukážkovom zápase proti súperovi z Maďarska.

            O dobrú atmosféru sa postaral Bunyós Pityu alias Szikora István, ktorý už neboxuje, ale zaspieval pár svojich hitov. Za svojej boxerskej éry bol jediným európskym boxerom, ktorý bojoval proti takým legendám boxu ako Mike Tyson a Lennox Lewis.

            Maďarskí boxeri Gábor Görbics, Daniel  Méhész alias Zümi a Sándor Micska si zo Štúrova odniesli vo svojich váhových kategóriách víťazné trofeje.

            Celý Galavečer prebehol vo výbornej atmosfére, počasie nám prialo a športovcov povzbudzovali nielen domáci diváci, ale aj turisti, pre ktorých to bolo spestrenie ich pobytu v našom meste.

Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend